Tuesday, September 11, 2018

Mooney M20K 252 TSE, D-ETFT: Fatal accident occurred May 12, 2018 in Vinebre, Tarragona, Catalonia, Spain


NTSB Identification: CEN18WA289
14 CFR Non-U.S., Non-Commercial
Accident occurred Saturday, May 12, 2018 in Flix, Spain
Aircraft: MOONEY M20K, registration:
Injuries: 3 Fatal.

The foreign authority was the source of this information.

On May 12, 2018, at 1340 universal coordinated time, a Mooney M20K airplane, D-ETFT, impacted terrain near Flix, Tarragona, Spain. The pilot and 2 passengers were fatally injured and the airplane was destroyed.

The accident investigation is under the jurisdiction and control of the Spanish government. This report is for information purposes only and contains only information released by or obtained from the Spanish government. Further information pertaining to this accident may be obtained from:

Comisión De Investigación De Accidentes E Incidentes De Aviación Civil
C/Fruela, 6 - 28011 Madrid, Spain




Una avioneta s’ha estavellat aquest dissabte a la tarda a la Ribera d’Ebre, entre els municipis de Vinebre i Flix. Els Bombers de la Generalitat han confirmat que els tres ocupants que hi viatjaven han mort com a conseqüència de l’impacte. El sinistre també ha originat un petit incendi de vegetació, que ha calcinat uns 150 metres quadrats i que les cinc dotacions dels Bombers activades ja han sufocat.

L’avioneta havia sortit de l’aeroport portuguès de Tires/Cascais i viatjava amb destinació a l’aeroport de Reus, segons informa Protecció Civil i AENA. La matrícula de l’aparell és alemanya, però de moment no s’ha donat a conèixer l’origen de les víctimes.

El sinistre s’ha produït poc abans de les quatre de la tarda i les causes per les quals l’aparell ha patit l’accident encara no estan determinades.

Diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, així com efectius de la Policia Local, s’han mobilitzat per realitzar les tasques de seguretat i control. Així mateix, tècnics de la comissió estatal d’investigació d’accidents d’aviació civil també s’han desplaçat fins al lloc del sinistre per esclarir els fets.

Seguint el protocol, la Direcció General de Protecció Civil ha activat en fase d’Alerta el Pla especial per a emergències aeronàutiques a Catalunya, AEROCAT, en previsió de que es presentés alguna dificultat a l’hora de gestionar la situació d’emergència. El contacte amb AENA ha estat permanent i es manté l’activitat sense afectacions a l’aeroport de Reus.

http://ebredigital.cat

No comments:

Post a Comment